חדש וטעים – מוצרי מזון חדשים בבית

לצ׳יפס תפוחי אדמה הקפוא הרגיל שלנו מצטרף חבר חדש – צ׳יפס בטטה של המותג "אריסטו קראנץ'". מדובר בסדרת פרימיום חדשה, טעימה ומזינה, של קבוצת "מוצרי איכות אמריקאיים", המתמחה ביבוא, ייצור והפצה של מוצרי פרימיום בקטגוריית המוצרים הקפואים (ביניהם מותג המאפים "בראנץ' & קראנץ').

הסדרה כוללת מוצרים ייחודיים: צ'יפס בטטה רגיל, צ'יפס בטטה זיגזג וטבעות בצל, העשויים מירקות איכותיים, עשירים בסיבים תזונתיים, ללא שומן טרנס או כולסטרול.

צ'יפס הבטטה מיוצר בתהליך ייצור ייחודי אשר מגביר את הטעם העשיר והמתיקות של הבטטה.
בדירוג של האגודה האמריקאית לתזונה, זכתה הבטטה במקום ה-1 כירק הכי בריא. הבטטה עשירה מאוד בויטמין A, המהווה מקור טוב לאשלגן, מגנזיום וברזל, וכמות גבוהה של סיבים תזונתיים שתורמים לערך גליקמי נמוך מתפוחי אדמה. בנוסף הבטטה עשירה בסיבים תזונתיים הטובים למערכת העיכול.
את הצ'יפס ניתן להכין בתנור, בגריל ובטיגון עמוק ויכול להיות מתאבן או כתוספת מהירה וטעימה למנה העיקרית.

מחיר מומלץ לצרכן של צ'יפס בטטה: 19.90
ניתן להשיג בכל רשתות השיווק

 

חומוס צבר חדש במקרר – מוצרים חדשים בסדרת "מלך החומוס חומוסטחינה", היחידה עם 40% טחינה גולמית משובחת: חומוסטחינה עם קונפי שום וחומוסטחינה עם פלפל מטוגן חריף, המצטרפים למגוון הקיים בסדרה- חומוסטחינה חלק, חומוסטחינה צנובר וחומוסטחינה חריף.

לפני שנה, בינואר 2016, הציגה צבר לראשונה את סדרת הפרימיום חומוסטחינה – סדרת מוצרי החומוס היחידה המכילה 40% טחינה גולמית משובחת, בעוד שאר מוצרי החומוס על המדפים עד אז הכילו בין 15% ל- 25% טחינה בלבד. סדרת חומוסטחינה הינה חלק מסדרת הפרימיום “מלך החומוס” וזוכה להצלחה מסחררת בסגמנט סלטי הפרימיום  – 96% בקרב המתנסים מדווחים על שביעות רצון גבוהה וכוונת קניה חוזרת. צבר הצליחה להגדיל את סגמנט חומוס הפרימיום כולו בכ- 20%, בזכות השקת מוצרי חומוס פרימיום איכותיים ואף הצליחה להגיע לנתח שוק של 63% בסגמנט זה.

את סדרת סלטי "חומוסטחינה" פיתחו צבר בשיתוף היועץ הקולינרי של החברה, השף אבי לוי. לדבריו, "קונפי שום הוא אחד השידוכים המוצלחים והמעניינים לחומוס והוא מיוצר בתהליך בישול ארוך בטמפרטורה נמוכה, בו שיני שום שלמות עוברות טיגון איטי בשמן איכותי, עד לפתיחת הטעמים המתקתקים והעדינים של השום. השום עובר טיגון עדין ובשידוך עם החומוס העשיר שלנו מתקבל מוצר טעים להפליא שיכול לשדרג כל ארוחה. במוצר הנוסף, הבאנו תוספת חריפה ביותר, המתאימה לחובבי חריף אמיצים במיוחד, של פלפלים קלויים ומטוגנים. כל זאת מתוך הכרה והבנה של הקהל הישראלי, שאוהב חריף, אבל לא כל חריף אלא חריף אש! שילוב זה פותח את התיאבון ונותן מענה לאוהבי החומוס, עם תוספת טעימה ונועזת.."

משקל – 400 גרם

כשרות – בד"צ העדה החרדית

 

 

אוהבים צ'רי גרסיה? אוהבים!
אוהבים שוקולד?? אוהבים!!

בן & ג'ריס משיקים טעם חדש במהדורה מוגבלת – שוקולד צ'רי גרסיה – גלידת שמנת משובחת בטעם שוקולד עם דובדבנים וחתיכות פאדג'.

"שוקולד צ'רי גרסיה" היא גירסה שוקולדית וטעימה במיוחד לטעם הפופולרי של בן & ג'ריס – "צ'רי גרסיה".
צ'רי גרסיה הינו אחד הטעמים הכי וותיקים ופופולריים של בן & ג'ריס בעולם. הוא הושק ממש זמן קצר לאחר הקמת החברה ומאז שהה בראש רשימת הטעמים האהובים ועד שנת 2007 אף היה הטעם הנמכר ביותר בארה"ב. שוקולד צ'רי גרסיה מכיל גלידת שמנת משובחת בטעם שוקולד עם דובדבנים וחתיכות פאדג'.

הנה עוד כמה עובדות מעניינות על צ'רי גרסיה:
1) מכיוון שזהו טעם כ"כ אהוב, זהו הטעם שנעשו לו הכי הרבה גירסאות: צ'רי גרסיה פרוזן יוגורט, צ'רי גרסיה יוגורט יווני, שלגון צ'רי גרסיה ועוד.
2) זהו אחד מהטעמים הכי וותיקים! הוא הושק בתאריך 15.2.87 ובעצם חוגג בקרוב יום הולדת 40!
3) את הטעם פיתחו לאחר שמבקר בגלידרייה במיין השאיר גלוייה ובה הצעה לטעם שישלב גלידת וניל, דובדבנים וחתיכות שוקולד. בן וג'רי אהבו את הרעיון וניגשו למלכת הפיתוח.  אמנם ההצעה היתה אנונימית אבל לאחר מספר שנים הוחלט לנסות ולאתר את כותב/ת ההצעה והיא אכן נמצאה! ג'יין וויליאמסון קיבלה תואר חברות של כבוד ואספקת גלידה למשך שנה .
4) לאחר שבן וג'רי ניסו כמה גירסאות והגיעו לטעם המושלם, הם החליטו לקרוא לגלידה על שם ג'רי גרסיה, חבר להקת הגרייטפול דד, אותו העריצו. הם שלחו לגרסייה 8 פיינטים לטעימה ולאישור. ג'רי גרסיה אישר וציין: "As long as they don’t name a motor oil after me, it’s fine with me.”

הטעם משווק באופן בלעדי בחנויות המפעל של בן&ג'ריס:
רח' קציר א.ת באר טוביה ורח' המיסב 1 יבנה.


הגלידות האיכותיות של בן & ג'ריס מכילות רכיבים טבעיים בלבד, non GMO (רכיבים שאינם מהונדסים גנטית) והחברה היחידה בישראל הפועלת ע"פ עקרונות הסחר ההוגן וחברה בארגון ה-fair trade העולמי.

 

במבה.. החטיף האהוב עליי, שמלווה אותי מימי ילדותי, דרך הצבא (הדבר הכייפי, הטעים והמשביע שאפשר לאכול בשמירות), דרך ההריון (מוצר המזון היחיד שלא עשה לי בחילה) ועד עכשיו, כשיש לי 3 זללני במבה קטנים פרטיים בבית.

כולנו שמחנו מאוד לקבל לסקירה את טעמי הבמבה החדשים (״וואו, במבים, וואו!!״).

בומבה – במבה ענקית, שהיא יותר נוחה לאכילה, לדעתי.

במבה עגולה – במבה עם הטעם המוכר שמגיעה בצורה עגולה ומיוחדת.

פונץ׳ בננה – במבה עם מילוי קרם בטעמי תות בננה.

מבחינת הבוביקים – כל שלושת הבמבות החדשות קיבלו ציון מעולה. אני פחות אהבתי את פונץ׳ בננה, עם המתיקות המלאכותית שלו, שכנראה לא פונה לקהל ההורים. בכל מקרה, כיף שבאוסם כל הזמן מחדשים ומפתחים טעמים חדשים של החטיף האהוב. 

במבה בומבה, במבה פונץ' בננה ובמבה עגולה מצטרפים לטעמים הקיימים – במבה נוגט, במבה חלבה, במבה מתוקה, וכמובן – הבמבה הקלאסית.

אז איזו במבה אתם הכי אוהבים?

את הטעמים החדשים ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

 

לא ניתן להגיב