מתכון לתבשיל אורז, בשר ועדשים עם המרכיב הסודי

קבלו מתכון מעולה לתבשיל אורז, בשר ועדשים, משביע ואידיאלי לימי חורף הקרים. התבשיל מהיר ופשוט להכנה, ומה שהופך את הטעם שלו למיוחד כל כך זו כף של אבקת מרק עדשים, מהסדרה החדשה של אסם.

המצרכים לתבשיל:

2 כוסות אורז

חצי קילו חזה עוף חתוך לקוביות קטנות

כוס עדשים שחורות

2 גזרים בינונים מגורדים

בצל קצוץ

5 כוסות מים רותחים

3 כפות שמן

כף אבקת מרק עדשים של אסם

מלח ופלפל לפי הטעם

 

אופן הכנה:

  • בסיר גדול מטגנים בצל בשמן, יחד עם קוביות הבשר.
  • מערבבים תוך כדי.
  • מוסיפים את הגזר, העדשים והאורז ואת כוסות המים הרותחים.
  • מביאים לרתיחה.
  • מבשלים כחצי שעה על אש קטנה ולאחר מכן משאירים את הסיר מכוסה לעוד רבע שעה.

בתיאבון!

חייבים לקרוא גם:

לא ניתן להגיב