פשטידת פסטה וגבינות

כשמתחשק מנה חמה טעימה ומהירה, ונשארו הרבה גבינות במקרר, נכין פשטידת פסטה עם גבינות.

מרכיבים:

500 גרם פסטה איכותית, מבושלת לפי ההוראות. כדאי להשתמש בפסטה ששומרת על צורתה, כמו הקלמרטה של המותג פרפקטו.

גבינות לפי מה שיש.

זהו ההרכב המומלץ לפי המתכון אבל ניתן להתגמש ולשים מה שנשאר במקרר –

250 גרם גבינה צהובה מגוררת מכל סוג

250 גרם (גביע קטן) גבינה לבנה

100 גרם צפתית או בולגרית

100 גרם גבינת טוב טעם או קוטג׳

2 ביצים גדולות

שן 1 של שום

לתבל לפי טעם

תהליך הכנה:

לערבב את כל המצרכים מלבד הפסטה.

להוסיף את הפסטה לתערובת.

לשפוך את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה.

להכניס לתנור אפייה שחומם מראש ל-180 מעלות.

לאפות חצי שעה.

חייבים לקרוא גם:

לא ניתן להגיב