ממרח טחינה וסילאן, ממרח טחינה שוקולד, וממרחי חלוה: קבלו מתכון מעולה

0

ממרח טחינה וסילאן, ממרח טחינה שוקולד וממרחי חלוה: קבלו מתכון מעולה.

חברת “אחוה” משווקת לעצמאות ממרחי טחינה עם סילאן, שוקולד וממרחי חלוה .

סדרת ממרחי הטחינה המתוקים של אחוה מכילים טחינה גולמית איכותית ומשופרים בערכים תזונתיים, בהם ממרח טחינה עם סילאן, שוקולד וממרח טחינה עם שוקולד ללא תוספת סוכר • הממרחים טעימים להפליא ומצטרפים לממרח החלוה הפופולארי של אחוה.

קודי קופון סודיים לעשרות חנויות אונליין מחכים לך בערוץ הטלגרם ובקבוצת הוואטס אפ שלנו. ותוודאי שאת עוקבת אחרינו באינסטגרם , שם אנחנו מחלקים כרטיסים לאטרקציות במתנה ומוצרים.

(אין טלגרם? הצטרפי לניוזלטר שלנו ונשלח לך את כל הקודים למייל:

רוצה לבקש קופון לאתר כלשהו? כתבי בקבוצת הפייסבוק שלנו ונדאג לך.

חברת אחוה, יצרנית הטחינה, חלוה ודברי מאפה המובילה בישראל,  משווקת לרגל יום העצמאות ממרחי טחינה מתוקים, מבוססי טחינה גולמית איכותית: ממרח טחינה עם סילאן, ממרח טחינה עם שוקולד וממרח טחינה בטעם שוקולד ללא תוספת סוכר. בנוסף משווקת אחוה ממרח חלוה וממרח חלוה ללא תוספת סוכר. ממרחי הטחינה המתוקים של אחוה הם בעלי הערכים התזונתיים הגבוהים ביותר מבין ממרחי השוקולד המצויים כיום על המדף, מכילים טחינה גולמית איכותית באחוז גבוה, ללא שומן טרנס, ללא כולסטרול, דלי נתרן, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וטבעוניים. 

ממרח טחינה וסילאן. צילום יעל האן.jpg
ממרח טחינה וסילאן. צילום יעל האן.jpg

ממרח טחינה שוקולד – מתכון לעוגיות

חברת “אחוה“, יצרנית הטחינה, חלוה ודברי המאפה, מגישה מתכון מפנק לעוגיות מגולגלות מבצק פריך במילוי המבוסס על טחינה, ממרח טחינה עם שוקולד. עוגיות נימוחות, טעימות וקלות הכנה, שיהיו פינוק מתוק לצד שתייה חמה או קרה.  

רכיבים (ל-6 רולדות)

1 ק”ג קמח 

2  שקיות אבקת אפייה

1 כף סוכר

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות

1 כוס שמן

1 כוס מים

למילוי: ממרח טחינה עם שוקולד “אחוה” (3-4 כפות לכל רולדה)

לזיגוג: 100 גרם שוקולד מריר

1 כפית שמן

אופן ההכנה:

  1.   מפחיתים מהקמח 1 כוס ושומרים לקימוח. מעבדים במיקסר עם וו לישה: קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה עד שמתגבש בצק פירורי. מוסיפים לקערת המיקסר שמן ומים ומעבדים עד שנוצר גוש בצק. 
  2.   מוציאים את הבצק מהקערה, מקמחים משטח ולשים מעט את הבצק עד שמתקבל כדור בצק אחיד. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים. שומרים במקרר ומוציאים לרידוד כל פעם חלק אחד. 
  3.   מקמחים משטח עבודה ומרדדים כל כדור למלבן לא עבה. מורחים שכבה של   ממרח הטחינה עם שוקולד מגלגלים בעדינות את הרולדות. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומשטחים קלות. בעזרת סכין פורסים את הרולדות ברווחים של כ- 3 ס”מ עד הסוף אך לא מפרידים  את הפרוסות זו מזו. 
  4.   אופים בחום של 160 מעלות במשך כ-45 דקות עד שהעוגיות מזהיבות קלות אך עדיין נשארות בהירות. 
  5.   להכנת הזיגוג: שוברים את חפיסת השוקולד לקוביות ומוסיפים כפית שמן.  

           מחממים במיקרו למספר שניות ומוציאים לערבוב. חוזרים על הפעולה מספר

           פעמים עד אשר השוקולד נמס לחלוטין. כשהעוגיות מתקררות יוצקים    

           מעליהן את הזיגוג בעזרת כפית או מזלג בתנועה מהירה. מעבירים לקופסה   

           אטומה ושמרים במקרר. 

מתכונאי: חיים שתיים; צילום: סיגל לדנהיים

לדברי יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc, “מעכשיו אפשר לשלב בין הטעם המתוק, השוקולדי האהוב, בשילוב עם ערכים תזונתיים גבוהים. ממרח טחינה עם שוקולד של אחוה מכיל טחינה גולמית איכותית ומספק לגוף את המתוק האיכותי של השוקולד בשילוב עם יתרונות תזונתיים רבים: סיבים תזונתיים, דל בנתרן, עשיר בוויטמינים, מינרלים וחומצות שומן חיונית. אפשר ליהנות ממצה מתוקה בלי נקיפות מצפון. ממרח כל כך פשוט, בריא וטעים שכל המשפחה יכולה ליהנות ממנו”. 

כשר בהשגחת בד”ץ העדה החרדית ירושלים.

חייבים לקרוא גם:
Leave A Reply

כתובת הדוא״ל שלך לא תוצג